MÜŞTERİ SERVİSİ

KİŞİSEL VERİLERİNİZE İLİŞKİN AÇIK RIZA BELGESİ

 

Veri sorumlusu olarak Tommy Hilfiger Marka Dağıtım ve Ticaret A.Ş. (“Şirket”), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (''Kanun'') ve ilgili diğer mevzuat kapsamında ve Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilere İlişkin Bilgilendirme Belgesi'ne uygun olarak kişisel verilerinizi veri işleyen sıfatını haiz olan RND Yazılım ve E-Ticaret Anonim Şirketi aracılığıyla işlemekte ve Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerinizin İşlenmesine Dair Aydınlatma Metni'nde belirtilen kurum ve kuruluşlara aktarmaktadır.

 

Platform’u kullanım kapsamında şlenen kişisel verilerin Platform sunucularının veya veri tabanı depolama tesislerinin bulunduğu, yurt dışında mukim olan üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları veya veri işlemcileri şirketlerine (bunlarla sınırlı olmamak üzere bulundukları ülkeler ile birlikte: Turkcell - Türkiye/Kocaeli, Amazon - Frankfurt/Almanya, Emarsys - Avusturya, Simple - Amsterdam/Hollanda , Criteo - Paris/Fransa, Acoustic - Almanya ve diğer Avrupa Birliği üye ülkeleri) teknik ve depolama maksadı ile aktarılmasına onay veriyorum.

 

Bu doğrultuda yurtdışında (i) Emarsys & Acoustic firmalarına, e-mail marketing tool nedeniyle mail, ad-soyad, gezdiği ürünler, önerilen ürünler, kullanıcının açtığı, tıkladığı ve satın alım yaptığı mail değerleri verileri; (ii) Simple firmasına, site içi kişiselleştirme firması olması nedeniyle müşterinin site içindeki tüm hareketlerine ilişkin verileri; ve (iii) Criteo firmasına, web sitesini daha önce ziyaret etmiş tüketicilere kişiselleştirilmiş çevrimiçi görüntülü reklamlar sunmak maksadıyla e-mail (hashed), cihaz tipi (tablet/mobil/desktop), kullanıcının gezdiği ürünler, sepetteki ürünlerin ID-Price-Quantity bilgileri, özet sayfasında Transaction ID Sipariş verilen ürünlerin ID-Price-Quantity bilgileri; (v) Amazon - Frankfurt/Almanya firmasına veri tabanı depolama tesisleri kapsamında üçüncü taraf hizmet sağlayıcı olması sebebiyle kişisel verileriniz aktarılacaktır.